Календар конференција у организацији високих школа струковних студија

Висока пословна школа струковних студија „Проф. др Радомир Бојковић“ из Крушевца организује конференцију „Трендови у пословању 2018. године“.

У питању је национална научно – стручна конференција са међународним учешћем. Сви прихваћени радови се објављују у Зборнику резимеа који носи 0,5 бодова и који је категорије М64, као и у Зборнику радова који има категорију М63 и носи 1 бод.
Конференција се одржава 17. маја 2018. године, а место одржавања је Бизнис инкубатор центар Крушевац, улица Јасички пут бб.

Детаљније информације о конференцији

Упутство за писање рада

 

Висока школа за васпитаче струковних студија у Алексинцу организује конференцију „Васпитач у 21. веку“

Висока школа за васпитаче струковних студија организује Конференцију Васпитач у 21. веку у трајању од два дана савког последњег петка и суботе у месецу марту.
Ове године Конференција Васпитач у 21. веку биће одржана у Сокобањи у хотелу Моравица 29. и 30. марта. Ова Конференција биће четрнаеста по реду. Конференција се сваке године акредитује код Завода за унапређење образовања и васпитања.

Детаљније информације о конференцији

 

Висока школа струковних студија за васпитаче „Михаило Палов” из Вршца организује 24. округли сто са темом „Достигнућа и перспективе у образовању даровитих“

Висока школа струковних студија за васпитаче „Михаило Палов” из Вршца у сарадњи са Универзитетом „Аурел Влајку” из Арада, Педагошким факултетом из Марибора, Универзитетом „Св. Климент Охридски” из Битоле и Универзитетом Метрополитен из Манчестера, позивају Вас да се укључите и дате свој научни допринос 24. округлом столу. Тема скупа: Достигнућа и перспективе у образовању даровитих. Време и место одржавања: 29. 6. 2018. године у Вршцу.

Висока школа струковних студија за васпитаче Михаило Палов из Вршца

 

Висока текстилна струковна школа за дизајн, технологију и менаџмент организује Научно стручни скуп  „Тенденције развоја у текстилној индустрији – Дизајн, Технологија, Менаџмент“

Висока текстилна струковна школа за дизајн, технологију и менаџмент већ традиционало сваке друге године, од 2008. године организује Научно стручни скуп „Тенденције развоја у текстилној индустрији – Дизајн, Технологија, Менаџмент“.
Ове године скуп ће се одржати у просторијама Привредне коморе Србије дана 27.06.2018. године, под називом: VI НАУЧНО СТРУЧНИ СКУП „Тенденције развоја у текстилној индустрији – Дизајн, Технологија, Менаџмент“ (2008-2018).

 

Висока техничка школа струковних студија у Суботици организује скуп под називом „IEEE 16th International Symposium on Intelligent Systems and Informatics (SISY 2018)“

Висока техничка школа струковних студија у Суботици организује скуп под називом  „IEEE 16th International Symposium on Intelligent Systems and Informatics (SISY 2018)“ који ће се одржати од 13-15.09.2018. године у Суботици.

 

Висока техничка школа струковних студија у Зењанину организује научно стручни скуп „ПИМ, Предузетништво, Инжењерство и Менаџмент“ 

Висока техничка школа струковних студија у Зрењанину је организатор научно стручног скупа ПИМ (Предузетништво, Инжењерство и Менаџмент). Скуп се одржава традиционално у априлу месецу поводом обележавања Дана школе. Подржан је од стране Покрајинског секретаријата за високо образовање и научно-истраживачку делатност. Упућује се позив за учешће на седмом скупу ПИМ који ће се одржати 28. априла 2018. године.

Висока техничка школа у Зрењанину у сарадњи са Друштвом инжењера већ 24. године издаје научно стручни часопис ДИТ (Друштво, Истраживање, Технологије). Часопис има мултидисциплинарни карактер, излази квартално, а 1997. године је био проглашен за најбољу ИТ публикацију у Србији, Упућује се позив свим заинтересованим да доставе своје радове.

 

 

 

ВЕСТИ

Објављен зборник радова са конференције "CCHE" 2024

08.03.2024

Са великим задовољством обавештавамо јавност да је објављен зборник радова са Међународне мултидисц[...]

ОГРОМАН УСПЕХ CCHE 2024 КОНФЕРЕНЦИЈЕ

14.02.2024

На недавно завршеној конференцији CCHE 2024, светска академска заједница је била сведок великог усп[...]

ИНТЕРНИ ОГЛАС ЗА ИЗБОР ПРЕДСЕДНИКА КОНФЕРЕНЦИЈЕ АКАДЕМИЈА И ВИСОКИХ ШКОЛА СРБИЈЕ

05.02.2024

Оглас у прилогу. Рок за подношењe пријаве је 7 (седам) дана од дана објављивања на сајту Конференци[...]

Успешно oтворена CCHE 2024 Конференција

30.01.2024

Уз велико задовољство и ентузијазам, отворена је "CCHE" конференција на Копаонику. Престижни догађа[...]

Нови састанак Организационог одбора: У сусрет "CCHE" 2024 конференцији

19.01.2024

Данас је на Високој школи струковних студија за информационе технологије (ИТС-у) одржан важан саста[...]